загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як оформити субсидію онлайн, - покрокова інструкція

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У зв'язку з підвищенням вартості комунальних послуг українці звертаються в органи соціального захисту для оформлення субсидії.

Щоб отримати компенсацію, споживач має заповнити заяву та декларацію. Надати документи можна в електронному вигляді — заповнивши відповідні форми на сайті —https://subsidii.mlsp.gov.ua/ .

Раніше послуга була доступна для мешканців Києва та Вінницької області, проте сьогодні скористатися онлайн-сервісом можуть споживачі всіх областей.

Як оформити субсидію онлайн

Перший крок — потрібно зайти на сайт та вибрати спосіб реєстрації — Подання документів в електронному вигляді. Потім необхідно ввести діючу електронну адресу та підтвердити “Я не робот” і натиснути Продовжити.

Другий крок — ввести код підтвердження, який буде надісланий на вказану електронну адресу. Натиснути — “Продовжити”.

 

Третій крок — варто заповнити заяву про призначення житлової субсидії. Алгоритм схожий на заповнення паперового документу. Різница в тому, що вид субсидії не потрібно підкреслювати — на нього достатньо натиснути курсором. Варто звернути увагу, що в розділі “Відомості про ЖКП” необхідно вказати, є у вас лічильник енергоресурсу чи немає.

Після заповнення заяви треба натиснути — “Продовжити попередню реєстрацію”.

Четвертий крок — заповніть декларацію, та натисніть “Продовжити попередню реєстрацію”

П'ятий крок — після заповнення документів необхідно перевірити вказану інформацію та підтвердити правильність вказаних даних.

Система повідомить, що заява на субсидію отримана і буде розглянута. Рішення будет надіслано електронною поштою.

Оформлення субсидії онлайн має головну перевагу — непотрібно стояти в чергах чи відправляти документи поштою. Крім того, при неправильно вказаних даних система покаже, де була зроблена помилка.

 

 

Джерело:
До списку новин