загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Основні способи заробітку у соціальних мережах

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Людина не може жити без спілкування. Життя, розвиток суспільства, технічний прогрес поставили нас у такі жорсткі рамки, що єдиною альтернативою зберігати і підтримувати контакти став інтернет. Зараз, переважно, для цього використовуються різноманітні соціальні мережі, такі як: Вконтакті, Фейсбук, Однокласники, Твіттер, та багато інших. У соціальних мережах зареєстрована величезна кількість користувачів, багато з яких є досить платоспроможними. Аналітики інтернет-ринку, звичайно, помітили цю тенденцію і винайшли багато способів отримання фінансової вигоди з популярності соціальних мереж. На даний момент, заробіток там – найбільш простий та доступний спосіб заробітку в інтернеті. У цій статті ми розглянемо основні способи такого заробітку, та спробуємо дати відповідь на таке хвилююче питання – як заробляти у соціальних мережах.

Як заробити у соціальних мережах?

В основному суть такого заробітку зводиться до створення та просування групи (спільноти, пабліку), оскільки розкручена та цікава група – бажаний майданчик для рекламодавців. Спільнота ідеально підходить на роль комерційного проекту, основною метою якого є отримання прибутку за рахунок реклами. Також спільноти є ідеальним інструментом для просування товарів і послуг.

Розміщення реклами в групах соціальних мереж є хорошим способом заробітку і може приносити непоганий дохід. Коли ваша група буде мати велику кількість учасників, рекламодавці знайдуться самі.

Як заробляти на групах у соціальних мережах

Перше – необхідно створити та «розкрутити» групу, якщо такої поки що немає. Тут доведеться добре подумати над тематикою. Якщо спочатку тема обрана невірно, то сили будуть витрачені даремно. Якщо ваша мета заробіток на розміщенні реклами, то варто створювати групу яка буде об’єднувати користувачів загальними інтересами чи захопленнями. Також популярні спільноти на тему – статуси, лайфхаки, корисні поради, смішне відео, гумор, приколи, а також різноманітні, так звані, «барахолки». Спільноти такого характеру найбільш затребувані серед користувачів. За умови правильного оформлення і наповнення цікавим матеріалом розкрутити таку групу буде значно простіше, ніж групу, наприклад, про заробіток на опитуваннях.

З метою просування бізнесу модератор створює теми, регулярно оновлює та додає інформацію. Щоб паблік привертав інтерес користувачів, ведеться новинна стрічка, велика увага приділяється оформленню сторінки за допомогою фото та відеоконтенту, влаштовуються конкурси, розіграші, опитування, тощо.

Інші способи заробітку у соціальних мережах

Іншим способом є просування товарів і послуг за рахунок створення групи на певну тему. Цей варіант використовують здебільшого власники інтернет-магазинів і молоді фірми. Так що на ньому зупинятися я не станемо, ці люди і так розуміють як їм діяти. До речі, ви теж можете заробляти на продажі товарів не маючи при цьому свого магазину. Такий заробіток в соціальних мережах можливий завдяки партнерським програмам. Розміщуєте інформацію про потрібний товар і готово. Завдяки групам, які мають понад мільйон учасників, на партнерських програмах можна заробляти такий дохід, який навіть зможе конкурувати з основним.

Наступний спосіб заробітку в соціальних мережах – створення і оформлення груп під замовлення або з метою їх подальшого продажу. Власники великих і цікавих груп нерідко отримують пропозиції про продаж своєї групи. Багатьом потенційним покупцям навіть не завжди важлива тематика групи, основний параметр – кількість учасників. Наприклад, у Фейсбуці є групи ціна яких десятки тисяч доларів, причому з кожним днем вона все зростає.

Ще один спосіб заробітку у соціальній мережі – найбільш ринковий. У групі можна просто щось продавати, перекваліфікувавши її в інтернет-магазин. Якщо товар буде якісним і затребуваним, а ви докладете зусиль для його просування, то це може принести хороші дивіденди.

На даний момент, заробіток за допомогою популярних соціальних мереж – найбільш простий та доступний спосіб заробітку в інтернеті.

Тепер самий непідйомний спосіб заробітку у соцмережах – створення додатків. Кожен з вас напевно грав в якусь гру в соціальній мережі. Там для повного проходження необхідно або розплачуватися внутрішньою валютою (такою, як голоси Вконтакті), або відправкою СМС. Такі додатки приносять просто величезний дохід їх власникам, рахунок йде на тисячі гривень. Якщо є цікава ідея і гроші для оплати роботи програміста, то чому б і не спробувати?

Спосіб для тих, у кого багато вільного часу – не так давно в інтернеті стали з’являтися певні ресурси, що пропонують заробляти в соціальних мережах. Суть заробітку – виконання завдань, таких як: «вступити в групу Вконтакті» «натиснути мені подобається» «поставити лайк» і так далі. Кожне завдання виконується протягом декількох секунд і моментально оплачується. Оплата в середньому близько 30 копійок – мало, звичайно, але за такі прості дії… Після набору мінімальної суми кошти можна вивести на платіжні системи або на стільниковий телефон. Здебільшого ці ресурси орієнтовані на Вконтакті та Фейсбук, але також працюють і з іншими соціальними мережами. Хороший спосіб для заробітку коштів на оплату мобільного або інтернету. До речі, можна не тільки заробляти, але і виступати в ролі рекламодавця – відмінний варіант швидко і недорого розкрутити спільноту.

Способи «розкрутки» груп у соціальних мережах

Як просунути свою групу? Це, мабуть, основне питання з яким стикаються всі. Способів розкрутки дуже багато, але їх стає, на жаль, все менше і менше.

Раніше було можливо хоч греблю гати запрошувати людей до себе в групу в Однокласниках, а ось зараз не більше 10 чоловік на добу (можливо, що це вже не так, все дуже швидко змінюється). Приблизно така ж історія і в Вконтакті. Там зовсім всі ходи обрубали, трохи що не так – відразу в «заморозку».

Отже, деякі способи просування, які нам відомі публікуємо нижче:

  • Звернення до фахівців, які за певну суму запрошують в ваше співтовариство нових учасників. Мінус тут один – запрошені учасники в більшості своїй будуть ботами, не цільовими учасниками, до того ж, ці послуги досить дорогі;
  • Самостійне просування дасть якийсь результат при великій кількості друзів, в іншому випадку – дуже повільний та нудний процес;
  • Наповнення групи за допомогою спеціальних сервісів про які згадувалось трохи вище. Це найвірніший і швидкий спосіб розкрутки, основний мінус – доведеться витрачати гроші. Зате отримуєте живих користувачів, які будуть брати активну участь у житті групи якщо вона цікава. До речі, за правилами цих проектів, учасник, який набрав групу і отримав за це оплату, не має право з неї виходити, в іншому випадку отримує бан і навіть списання всіх зароблених коштів;
  • Розміщення посилань на групу де-небудь у інтернеті, на форумах, блогах, інших групах і так далі. Досить продуктивно, але є шанс бути розціненим як спам.

Але, запам’ятайте, що ніякий спосіб просування не дасть належного результату якщо група нецікава користувачеві. Саме основне правило в досягненні успіху – цікава, не схожа на інші група з постійно оновлюваною інформацією.

Необхідно дотримуватися правила – спільнота створена для людей, а не для заробітку. В такому випадку, при наповненні групи якоюсь мінімальною кількістю учасників, вона перейде в режим самонаповнення. Вам тільки залишиться стежити за порядком і періодично викладати свіжу інформацію, та отримувати свою частину прибутку.

 

До списку новин