загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Корисні поради: Геніальні способи застосування зубної пасти

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сучасне життя важко уявити без зубної пасти. Всі ми дбаємо про гігієну рота і регулярно чистимо зуби. Зубна паста є в кожному будинку, і, як виявилося, у неї є безліч прихованих можливостей! Наприклад, нею можна відполірувати екран телефону або відбілити нігті. Про всі можливості зубної пасти читайте в цій статті.

1. Допомагає при укусах комах і опіках

Зубна паста, нанесена на місце укусу комахи, зменшує свербіж і зменшує пухлину. Також зубна паста відмінно допомагає при опіках та пухирях від потертостей, знезаражуючи і підсушуючи пошкоджені ділянки шкіри.
2. Полірує і відбілює нігті

Надати нігтям здоровий і доглянутий вигляд можна лише почистивши їх зубною пастою і щіткою. Причому важливо обробити їх не тільки зверху, але і ретельно пройтися під нігтями.
3. Відновлює диски

Якщо потрібно відновити інформацію на старому подряпаному компакт-диску, видави на нього невелику кількість зубної пасти і акуратно розітри її від центру до країв за допомогою м'якої бавовняної або мікроволокнистою ганчірочки.
4. Полірує екрани смартфонів

Якщо ти не встиг обзавестися захисною плівкою на телефон і подряпав екран, не біда! Нанеси тонкий шар зубної пасти на дисплей і протри його м'якою ганчіркою. Після цього акуратно зніми залишки зубної пасти за допомогою другої чистої ганчірочки.
5. Усуває небажані запахи

Якщо мило не допомагає позбавити руки від в'їдаються неприємних запахів, наприклад, від часнику або цибулі, вимий їх зубною пастою.

6. Запобігає запотіванню

Перед тим, як приймати душ або ванну, нанеси зубну пасту на дзеркало, а потім зітри її. Ця хитрість запобігає запотіванню. Крім того за допомогою зубної пастою можна прикрасити дзеркала і скла в будинку красивими малюнками.

7. Очищає підошву праски

Щоб видалити наліт з робочої поверхні праски, нанеси на неї тонкий шар зубної пасти і протри вологим рушником. Цей же трюк можна провернути і з праскою для волосся.

8. Виводить плями

Зубна паста відмінно очищає тканини від різних плям: губної помади, жиру, кетчупу і навіть фломастера. Видави пасту прямо на пляму і ретельно розітри, після чого закидає речі в пральну машинку. Тільки не застосовуй пасту з відбілюючим ефектом для кольорових виробів! Також можна видалити плями на килимах: необхідно нанести на пляму зубну пасту і потерти деякий час місце забруднення жорсткою щіткою. Потім негайно прополощи місце забруднення водою з шампунем.
9. Очищає ювелірні вироби

Додати блиск потьмянілим ювелірним виробам дуже просто. Оброби свої прикраси пастою за допомогою старої зубної щітки з м'якою щетиною, і вони знову засяють як нові. Цим способом можна змусити сяяти золото, срібло і дорогоцінні камені.
10. Здатна закрити дрібні отвори у стінах

Зубну пасту можна використовувати замість шпаклівки, закривши нею дрібні пошкодження в стінах. Просто замаж пастою отвори, дочекайся, поки вона висохне, і затри нерівності дрібною наждачкою.

11. Чистить біле взуття

Зубну пасту можна використовувати для чищення білих кросівок. На білому взутті з білої підошвою часто з'являються чорні смужки, які легко видалити за допомогою зубної пасти. Для цього знадобиться стара зубна щітка і невелика кількість пасти.

12. Відмиває посуд

Відмінне застосування знайшлося зубній пасті на кухні: за допомогою зубної пасти легко видаляється наліт в чашках від чаю і кави.

13. Видаляє кола від води з меблів

Щоб позбутися від зрадницьких кіл, залишених запітнілими келихами з напоями, м'якою ганчіркою обережно увітри в дерево зубну пасту. Потім зітри її вологою ганчіркою, дай висохнути і нанеси поліроль для меблів.

14. Дозволяє приховати недоліки шкіри обличчя

Хочете прискорити процес загоєння пошкодженої шкіри після видалення прищів на обличчі? В такому випадку, нанесіть зовсім небагато зубної пасти на пошкоджену область. Зробити це необхідно перед сном, а вранці просто змити засохлу пасту водою. Деякі умільці навіть пропонують використовувати зубну пасту в якості скрабу для обличчя.

15. Підходить для чищення клавіш інструментів

Справа в тому, що клавіші інструментів утримують природний жир людської шкіри, і тому дуже швидко покриваються пилом і брудом. Вичищати клавіші необхідно вологою ганчіркою, яка не залишає ворсу. Нанесіть на неї невелику кількість зубної пасти і дуже акуратно витирайте клавіші; після того, як ви вичистите їх, візьміть таку ж ганчірку, яка не залишає ворс, і витріть клавіші насухо, видаливши залишки зубної пасти.

Ось скільки існує корисних способів застосування зубної пасти!

 

 

Джерело:
До списку новин