загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як використовувати оцет під час прання! Поради та хитрощі на замітку!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Такий звичний на кухні столовий оцет може стати незамінним помічником і в пранні білизни. Потрібно тільки точно знати його можливості в даному питанні.

Використання оцту при пранні

  1. Якщо на сорочках і футболках заносилися комір і пахви, збризніть їх перед пранням оцтом і залиште на 10 хвилин. Від плям не залишиться і сліду.
  2. Кольорові речі не будуть линяти, якщо перед завантаженням в пральну машинку замочити їх на 15 хвилин у міцному оцтовому розчині. Для нього потрібно взяти літр столового оцту на літр води.
  3. Допоможе він і в відбілюванні вашої білої білизни, якщо додати при пранні одну чашку на партію білизни – результат вас порадує: ніяких сірих відтінків. Сильно потемнілі речі попередньо варто замочити в розчині з двох частин оцту на п’ять частин води.
  4. Пом’якшити білизну, видаливши залишки фабричного захисного просочення, теж допоможе столовий оцет. На цей раз одну чашку його потрібно вилити в відділення для кондиціонера вашої пральної машини. Ви неодмінно відзначите ще й антистатичний ефект.
  5. Якщо ви перете свій спортивний одяг, оцет допоможе остаточно позбавити його від неприємного запаху спортзалу. Досить додати пару чашок в пральну машину перед завантаженням білизни.
  6. І нарешті, найпростіший і дешевий спосіб очистити саму пральну машину. Вона буде відмінно продезінфікована, якщо раз в квартал ви проведете наступну процедуру: залийте в відділення для миючого засобу п’ять чашок столового оцту, запустіть один цикл звичайного прання.

 

Джерело:
До списку новин