загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Незвичні способи використовувати Кока Колу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

1. Якщо ви спалили каструлю, то наливши в неї Коли і довівши до кипіння, можна добитися первинного стану каструлі.

2. Дуже легко можна зробити будь-яку фотографію зістареною. Для цього всього лише потрібно трохи намочити фотографію Кока-Колою і швидко витерти. Тільки ні в якому разі не робіть фотку занадто вологою, інакше зіпсується.

3. Якщо ви пофарбували волосся і воно вийшло надто насиченого кольору, то Кола допоможе вам їх зробити трохи світлішими.

4. Якщо старі монети замочити в Колі, то вона зробить їх більш блискучими.

5. Налийте Кока-Коли в ваш чайник і залиште її там на весь день. Вона видалить весь накип і чайник буде усередині як новий.

6. Якщо налити Колу в унітаз, то вона зробить його помітно чистішим.

7. Спробуйте зробити чудовий соус, змішавши Колу і соус відносно 1: 1. Помастіть цим соусом м’ясо до початку готування. Виходить дуже смачно!

8. Налийте Коли в плоскі широкі миски і розставте у себе в саду. Це допоможе вам позбутися слимаків. Їх приваблює солодкий запах цього напою, якщо вони потраплять в цю посудину, то вибратися вони вже не зможуть.

9. Якщо ви не можете відкрутити гвинт через те, що він заіржавів, то спробуйте зробити так: візьміть ганчірку, опустіть її в Кока-Колу і обмотайте навколо гвинта. Залиште все це на кілька годин. Після цього буде легше відкрутити болт.

10. Почистіть ваші коштовності. Просто помістіть їх в склянку Коли, а потім легенько пройдіться по ним щіткою. Тільки не робіть цього, якщо на ваших прикрасах є які-небудь камені. Для них це дуже шкідливо!

 

Джерело:
До списку новин