загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як зробити квіти зі стрічок своїми руками

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На свята багато хто з нас прикрашають свої оселі. На Новий Рік в оформленні використовуються гілки ялини, штучні сніжинки, мішура, ялинкові іграшки. На восьме березня в будинку багато квітів. І не обов'язково, що всі вони живі, часто у вазу і ставлять їх імітацію з пластика і тканини. Зробити квітку можна самостійно, буде красиво і недорого. Відмінний матеріал для виготовлення штучного квітки – це всілякі стрічки і тасьми. Різні онлайн майстер-класи а-ля квіти зі стрічок своїми руками відео допоможуть в освоєнні майстерності.

У будь-якому творчості флористики приділяється багато уваги. І, звичайно, особливе місце займають тут квіти. Їх і фотографують, малюють, ліплять, вишивають, виготовляють з різних матеріалів. Але найчастіше техніки виготовлення складні, а от зробити квітку з допомогою стрічок досить просто, причому, по яскравості такий виріб не поступиться вишивці або фотознімку. Квіти зі стрічок відмінно прикрасять плаття, сумочку, стануть чудовою брошкою і т. п.

Квіти зі стрічок виготовляються з приблизно п'ятисантиметрової по ширині стрічки. Замінити її можна простий тканиною. Довжина повинна бути – 90 див. Стрічка складається вдвічі і прошивається від лінії згину до складеного краю. Перші два стібка робляться під кутом 45°.

Окремо хочеться сказати про квіти зі стрічок, які називаються «канзаші». Як може підказати назву, прикраса прийшов з Японії, де його прийнято носити виключно з кімоно. Японці почали створювати канзаші (або канзаси) в 18 столітті, коли серед японських жінок стало модно носити у волоссі багато шпильок і прикрашати зачіски гребенями. В ту пору канзаші були практично обов'язковим аксесуаром для жіночого вбрання. Канзаси міг розповісти про сімейний і соціальний статус власниці і навіть про її характер. Траплялося й так, що майстерно виготовлений канзаші, коштував дорожче кімоно! Існує кілька видів канзаші, але нашим майстриням чомусь подобається лише один з них – хана-канзаші.

Особливих труднощів у виготовленні квітів із стрічок немає. Але, з їх допомогою прекрасно вдасться оновити стару річ, яку одягати більше не хотілося. Квітами з широких стрічок зазвичай прикрашають верхній одяг або сумочки. Якщо мова йде про блузках або пов'язки на голову, відмінно виглядають прикраси з органзи. До речі, для виготовлення брошок цей матеріал теж дуже підходить.

Для додання своєму образу жіночності, вибирайте непомітні пастельні тони, ну а виділитися допоможуть масивні прикраси соковитих кольорів.

Джерело:
До списку новин