загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чи варто вірити ворожкам?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Людина завжди хотіла зазирнути в майбутнє, і для цього користувалася всіма відомими їй способами: зверталася до духів, вивчала лінії на долоні, складала гороскоп і навіть вдивлялася в чарівне дзеркало. А різноманітні віщуни завжди вміло користувалися цією слабкістю. Тому в усі часи було багато охочих дізнатися про своє майбутнє і «вміючих» його передбачити. Так навіщо все-таки людині заглядати за горизонт життя? І чи варто вірити тим, хто йому допомагає?

На перше питання відповідь напрошується сама собою. Найчастіше люди звертаються до віщунів у важкі моменти життя, коли їх хвилює якась певна проблема, або їм важко прийняти рішення або зробити вибір. Таким чином, вони намагаються зняти з себе відповідальність за події і перекласти їх на долю, з якою питати ніхто не буде.

Друге питання не зовсім просте. Численні відомості про екстрасенсів і публічні докази їх надприродних здібностей не залишають сумнівів у тому, що є на світі справжні провісники. Але чи так їх багато? І чи всім можна довіряти, коли мова йде про долю людини?

Найчастіше віщун – це майстерний психолог, який чудово розбирається в людській психології і знає, що хоче почути кожна конкретна людина. За допомогою різного реквізиту у вигляді астрологічних карт, магічного маятника або кришталевої кулі він створює ілюзію магії, а сам в цей час уважно вивчає людину, дізнається від неї потрібну інформацію і з’ясовує її потреби в даний момент.

Ось, наприклад, приходить незаміжня дівчина 28 років зі скаргами на невдале особисте життя. Вгадайте, що скаже ворожка?Вірно, що скоро красуня вийде заміж, але для цього їй треба зняти порчу, яку наклала подружка-заздрісниця. Або зайшов чоловік 35 років, з розповідями про свій бізнес. Чергова відповідь: конкурент зурочив, тому треба нанести удар у відповідь.

Багато людей від природи схильні до навіювань, тому в чаклунській обстановці здійснити навіювання найбільш легко. Ворожокам вірять і чоловіки, і жінки, і політики, і домогосподарки. Просто ціни для різних категорій людей відрізняються на один або кілька нулів наприкінці. Тому бізнес процвітає, а пророки винаходять все нові методи передбачення.

Ви запитаєте – як уберегтися від шарлатанів? Найпростіше – не ходити до них. Не вірте ні красивим оголошенням в газеті, ні порадам подружок. Майстри гіпнозу можуть так вплинути на свідомість, що після сеансу людина буде з дурною посмішкою всім розповідати, як він зняв порчу «всього» за 1000 доларів.

Пам’ятайте – якщо ви підете до ворожки, то всі її слова, так чи інакше, вплинуть на ваше життя. Навіть якщо ви будете ставитися до пророцтва скептично, все одно інформація відкладеться у вашій підсвідомості. А ця область людської особистості повністю не вивчена, і може поводитися непередбачувано. Погане пророцтво може «застрягти» у вашій голові, і ви, не помічаючи того, самі будете рухатися до його реалізації.

Звичайно, можна запрограмувати себе і на позитив. Але для цього не обов’язково кудись ходити. Досить сказати самому собі: «Я найкращий, у мене все вийде, я люблю життя!»

І не треба покладатися на сумнівних оракулів. Людина сама кує своє щастя, а провісники лише користуються його слабкістю заради власної наживи. Цінуйте себе, вірте в себе, будьте собою!

 

Джерело:
До списку новин