загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Коли життя після 60 лише починається: унікальна історія пенсіонера-марафонця

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

1 жовтня у світі відзначають день людей похилого віку. В Україні такими вважають чоловіків віком від 61 до 71 року та жінок віком від 56 до 74. Та такий вік не є причиною перестати займатися улюбленою справою – марафоном.

Перший у світі марафон Володимир Шимко пробіг у 1997 році у Кошице, що у Словаччині. За це він отримав відповідну медаль. Однак бігати почав ще задовго до цього.

У 1984 році я почав виходити на пробіжки. Починав з 4 кілометрів,
– ділиться спогадами пенсіонер.

Починаючи з першої пробіжки і до сьогодні чоловік веде щоденники. Там відзначає свій пульс після бігу, час та кількість кілометрів. І в 2007 році виявилося, що чоловік пробіг відстань, яка рівна довжині земної кулі. Тепер уже він на другому колі "навколо світу".

Для Володимира біг – це хобі. Усе життя пропрацював інженером-теплоенергетиком. Каже, поєднувати роботу та спорт було непросто.

Я по всій Україні їздив, і всюди, коли в готелі зупинявся, одразу шукав де там стадіон, де можна побігати. В мене завжди з собою була форма,
– розповів Володимир Шимко

Каже, коли ще працював - фінанси дозволяли брати участь у закордонних марафонах. Тепер бігати за межами України їздить двічі на рік - гроші відкладає з пенсії. Наступного року мріє взяти участь у вашингтонському напівмарафоні. І наголошує: найголовніше - позитивний вплив бігу на здоров'я.

 

Джерело:
До списку новин