загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

78-річна селянка з Золочівського району в’яже шкарпетки бійцям АТО

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

78-річна жителька села Ясенівці, що біля Золочева Львівської області, Любов Єгорівна Анішина вже два роки в’яже шкарпетки українським воїнам, передаючи волонтерами у зону бойових дій, займаючись цим практично весь свій час.

А все почалось з того, що коли вчергове підліковувала хворе серце, провідати прийшла внучка, яка й розповіла про таку потребу. 

«До того часу я також в’язала, правда, лише светри. То, подумала, чому б не навчитись і шкарпетки, та хоч чимось допомогти тим людям, патріотизм яких мене захоплює настільки, що не можна передати словами», – зізнається під час розмови.

«На цей час уже вив’язала понад вісімдесят пар. Усі – лише з натуральної вовни, товстезні та високі.

Мене ж втішають і кольори. Бо, скажімо, хто бачив чоловіка, та ще й воїна, у рожевих, чи кольору достиглої вишні шкарпетках. Коли не вистачало ниток, розпускала свої теплі речі. А далі – долучились і сусіди. Також приносять нитки та в’язаний одяг». 

Галина Мельник

 

Джерело:
До списку новин