загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Де в Україні найдешевші продукти: цікава статистика

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Криза зачепила всі регіони нашої країни: зросли ціни, подорожчала "комуналка", проїзд, а зарплати індексують далеко не всім. У той же час на сайті Держслужби статистики є рубрика – моніторинг цін на соціально значущі товари по всіх областях, окрім Криму. 

Ціни в магазинах – одне із питань, яке турбує кожного українця. Щоправда, ціни на один і той самий продукт у різних областях можуть суттєво відрізнятись – на 30-50%.

Зокрема, як свідчать дані Державної служби статистики України, житньо-пшеничний хліб найдешевший на Харківщині (в середньому - 7,91 гривні), в той час як на Донеччині середня ціна на нього – понад 14 гривень. 

Не менш серйозна різниця в ціні і на яловичину та свинину. А от найменший розкид цін – на цукор: якщо на Хмельниччині він коштує 13,10 гривні за 1 кілограм, то найдорожчий – на Чернігівщині – 14,36 гривні.

Для збільшення клікніть на зображення.

Джерело:
До списку новин