загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чи потрібно вимикати комп'ютер?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сучасні комп’ютери можуть тривалий час працювати без вимикання і перезавантаження. Але чи варто залишати свій ноутбук включеним, коли ви йдете геть? Чи є це загрозою з огляду на персональну безпеку? Ми знайшли відповідь. themap.com.ua

Сучасні комп’ютери можуть тривалий час працювати без виключення і перезавантаження. Але чи варто залишати свій комп’ютер включеним, коли ви йдете геть?

Прихильники виключення комп’ютера наводять такі аргументи:

-Тривала робота комп’ютера скорочує термін служби комплектуючих пристроїв і є передумовою для загоряння або виходу з ладу системного блоку і підключених до нього пристроїв;

-Економія електрики;

-Суворі погодні умови (під час сильної грози може не врятувати навіть джерело безперебійного живлення) та часті перебої з електрикою можуть привести до поломки блоку живлення та інших частин комп’ютера.

-Чим рідше ви вимикаєте комп’ютер, тим менше процесів в мікропроцесорних та радіоелектронних елементах відбувається. Тим довше вони служитимуть;

-Механізм жорсткого диска зношується в основному при запуску комп’ютера, коли диск набирає обертів;

Їхні опоненти керуються такими аргументами:

Дійсно, аргументи, наведені вище, мають всі технічні та фізичні обґрунтування .

Так треба чи не треба?

І у прихильників, і у противників досить сильні аргументи. Наші комп’ютери можуть без великої шкоди для себе працювати без вимикання довгий час.

А тепер уявіть, що ви пішли геть, залишивши комп’ютер включеним.

Повернувшись в офіс або додому, ви не застаєте свою “машину” на звичному місці. Комп’ютер вкрали. Якщо він був включений, зловмисникові не складе труднощів отримати доступ до всіх ваших даних. Навіть якщо у вас стоїть шифрування.

Ви ж пам’ятаєте, що воно включається тільки при виключенні комп’ютера. І не працює в режимі “сну”.

Наша порада: вимикайте свій комп’ютер, коли ви залишаєте робоче місце або квартиру.

Джерело:
До списку новин