загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсію в Україні можна буде успадкувати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Після проведення пенсійної реформи українці матимуть змогу успадкувати пенсію померлого родича. antikor.com.ua

Новину повідомляє «Преса України».   

Посадовці зазначають, що відповідна система розпочне працювати вже через 2 роки. У 2017 році вона буде обов’язковою для громадян, які молодше 35 років.

«Після введення накопичувальної пенсійної системи, держава, саме держава гарантує контроль та безпеку збереження коштів накопичувальної системи», - пояснив Павло Розенко.

Спершу реформа охопить лише 6 млн українців. Щомісяця на їх особистий рахунок буде надходити певна сума. Спочатку вона становитиме 2% від зарплати, а щороку даний процент буде зростати.

Разом із цим сума соціальних відрахувань від працівника і роботодавця не зміниться. Вона просто буде розподілена на різні рахунки. Дана реформа передбачає утримання пенсіонерів за відповідною солідарною системою.

«Всі накопичені пенсійні активи, які будуть на персональному рахунку людини, яка, на жаль, помре до того, як вона зможе ними скористатися – вони ще будуть успадковуватися», - розповів голова правління Пенсійного фонду України Олексій Зарудний.

 

Джерело:
До списку новин