загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні ряд пенсіонерів позбавили пенсій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Багато українців не пройшли верифікацію, в зв’язку з чим їм припинили виплату пенсії.

Як передає dnepr, Мінфін в ході верифікації виявив понад мільйон порушень на загальну суму 1,6 мільярда гривень в місяць.

Правда, скасувати соцвиплати в Мінфіні не можуть — для цього інформація про порушення направляються розпоряднику коштів — Міністерству соціальної політики і Пенсійного фонду. Про це повідомляє napensii.

-Верифікація зараз є стійким процесом. Вона діє на постійній основі — виявляє шахрайства та помилки в соціальній сфері. При виявленні невідповідності громадянина критеріям видачі допомоги — інформація про порушення направляється розпорядникам коштів у соціальній сфері (Мінсоцполітики, Пенсійного фонду, фондів соціального страхування тощо) з рекомендацією припинити виплату, — сказали з цього приводу в Мінфіні.

Однак, хоча в Мінсоцполітики призупинили ряд виплат незаконно призначених пенсій, тут виконують далеко не всі рекомендації відомства.

Як відзначають в Пенсійному фонді, списки пенсіонерів, які не пройшли верифікацію, Мінфін подає з помилками. Наприклад, інформація про те, що частина українців отримують пенсії за недійсними паспортами на бланках із зони боїв, не підтвердилася.

Крім того, в списках «фейкових» пенсіонерів виявилося більше 10 тисяч пенсіонерів, які вже тривалий час не отримують виплати.

 

 

Джерело:
До списку новин