загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українцям представили "пенсійний калькулятор"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсійний фонд створив спеціальний калькулятор, завдяки якому українці зможуть стежити за заробленими на старість грошима. znaj.ua

Про це повідомив заступник начальника відділу роз'яснювальної роботи з питань забезпечення Володимир Кривенко.

Він розповів, що відомство проводить нову політику, завдяки якій людина має можливість ознайомитися зі своїм стажем та зарплатнею. На сайті фонду є особливий кулькулятор, що дозволяє українцям рахувати свої гроші.

За словами Кривенка, в особистому кабінеті можна побачити офіційні доходи й стаж. Також фонд запустить програму, що дозволяє відвідувачам ресурсу бачити електронну пенсійну справу в online-режимі.

Як повідомляв "Знай.ua", українці, які проживають у гірській місцевості, можуть розраховувати на 20% збільшення своїх пенсій, якщо отримають посвідчення встановленого зразка.

Літнім жителям Донбасу пощастило менше: бойовики хочуть позбавити виплат тих, хто отримує українську пенсію.

ВІДЕО,ЩОБ ПЕРЕГЛЯНУТИ КЛІКНІТЬ КУРСОРОМ ПО КАРТИНЦІ:

Автор матеріалу: Марія Рагуткіна

Джерело:
До списку новин