загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Для пенсійної реформи потрібні додаткові кошти, - Гройсман

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Уряд шукає додаткові ресурси для втілення пенсійної реформи espreso.tv

Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє Урядовий портал.

"Ми маємо напрацювати рішення, які дадуть можливість людям отримати нормальну мінімальну та середню пенсію. Для цього потрібні додаткові ресурси. Як тільки у нас з'явиться хоча б один відсоток того, щоби змінити цю систему та зробити її справедливою, ми це зробимо",- заявив прем'єр-міністр.

Голова Уряду зауважив, що джерело додаткових коштів полягає в економічному зростанні, яке має бути результатом прийняття законів, що допоможуть населенню більше заробляти.

"Кожного дня український громадянин, український підприємець сумлінно робить свою роботу, ця робота виливається в економічне зростання. Ми маємо їм не заважати, а допомагати, маємо приймати закони, які дозволять їм заробляти та робити багатшою нашу країну", - підсумував Гройсман.

 

Джерело:
До списку новин