загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

89-річний пенсіонер шукає роботу ...

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ця історія облетіла сторінки усіх британських газет.
89-річний Джо Бартлі, дружина якого померла два роки тому, розмістив в місцевій газеті оголошення, в якому просив дати йому будь-яку роботу, щоб запобігти передчасній смерті від нудьги.

Містер Бартлі, в минулому льотчик, який служив в авіавійськах у Палестині, описав себе "вмираючим від нудьги" і просив дати йому можливість хоча б 20 годин на тиждень попрацювати. Він заявив, що радий прибирати, виконувати легку роботу садівника, роботу типу "зроби сам" і "все що завгодно".

Через декілька днів після публікації цього оголошення містер Бартлі отримав пропозицію попрацювати в місцевому кафе. Власники кафе, побачивши оголошення, відразу ж запропонували Джо контракт.

Власниця кафе «Кантіна бар» Сера Мартін вважає, що кожній людині треба дати шанс, незалежно від віку і походження. "Джо хоче працювати, це ж чудово! Багато хто приходить в кафе не тільки, щоб випити чашку кави, а й поговорити. І в цьому сенсі Джо прекрасно підходить. Ми щасливі, що Джо буде у нас працювати. Коли ми побачили його оголошення, ми ані хвилини не сумнівалися".

Джо Бартлі розповів, що після того, як він розмістив просте оголошення про те, "що старий шукає роботу", його завалили пропозиціями. Власник пекарні Гленн Роджерс, прочитавши про нього в газетах, теж захотів влаштувати у себе пенсіонера. "Я хотів, щоб на його обличчі з'явилася усмішка! Робота у нас не складна, вона заспокоює і корисна для душі. Ось я і захотів запропонувати її Джо". Але пекарня «Рудий пекар» знаходиться занадто далеко від будинку Джо.

Тепер Джо працевлаштований. Що стосується дороги до роботи, то по неділях господиня кафе буде сама підвозити його до роботи, а по буднях він буде їздити на автобусі.

Джо розсмішило, що він раптом став місцевою знаменитістю, але він з нетерпінням чекає першої зарплатні, з якої він зможе заплатити за квартиру. «Я не можу повірити своєму щастю, я просто літаю!»

До списку новин