загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У МВС підтримують перерахунок пенсій ветеранам міліції

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
На базі Міністерства внутрішніх справ створено спеціальну робочу групу, яка прирівнюватиме посади колишніх працівників органів внутрішніх справ до поліцейських посад.

У МВС підтримують необхідність перерахунку пенсій ветеранам міліції, повідомив під час спільної наради з представниками ветеранських та профспілкових організацій міліції міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, інформує прес-служба міністерства.

Крім того, зазначив міністр, МВС ініціюватиме створення міжвідомчої робочої групи під головуванням Міністерства соціальної політики. До неї також увійдуть представники Міністерства фінансів, Пенсійного фонду та Міністерства внутрішніх справ.

Участь у нараді взяли т.в.о. глави Нацполіції Вадим Троян, члени колегії МВС, а також радники міністра Іван Гладуш та Андрій Василишин, голова Української асоціації "Чорнобиль" органів та військ МВС Василь Дурдинець та голова асоціації ветеранів МВС Володимир Корнійчук.

"Вже прийняли закон, відповідно до якого пенсії ветеранів міліції та МВС повинні індексуватися. Ми повністю підтримуємо цю індексацію у відповідності до закону. Адже пенсіонери з міліції мали такі ж ризики для життя, які мають поліцейські сьогодні. Тому наша позиція така – ми повинні виконати цей закон", - зазначив Аваков.

Він додав, що МВС направило звернення до Міністерства соціальної політики та Пенсійного фонду із закликом вжити усіх необхідних кроків, які передбачені законодавством, аби визначити порядок проведення перерахунку пенсій екс-працівникам міліції, врахувавши грошове забезпечення поліцейських.

Пропозиції міністра були підтримані представниками ветеранських та профспілкових організацій органів внутрішніх справ.

Сторони сформували основні положення меморандуму про співпрацю. Також у співпраці з Мінсоцполітики планується створити єдиний реєстр осіб-колишніх працівників органів внутрішніх справ та Національної поліції, які користуються пільгами та отримують пенсію відповідно до закону «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби та деяких інших осіб».

Аваков також підтримав пропозицію щодо відзначення 20 грудня Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів МВС та Нацполіції. Раніше на цю дату припадав День міліції.

 

Джерело:
До списку новин