загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Якою буде пенсія працюючих пенсіонерів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Працюючі пенсіонери й надалі отримуватимуть 85% від власних пенсій. І хоча цю норму запроваджували тимчасово: спершу на 2015 рік, далі її продовжили на весь 2016 рік, - у 2017 році, схоже, ніхто не збирається її скасовувати.

Як відомо, в Україні нараховується понад 12,5 млн. людей похилого віку, понад 2,5 млн. з них - пенсіонери, які продовжують працювати на пенсії.

"Ситуації є різні. Десь не дочекаються, щоб випхати людину на пенсію, і вже вишикувалася черга на її місце. А десь украй не вистачає працівників. Ну, якщо так багато пенсіонерів працює, виходить, у їхній праці є потреба. А чому доводиться працювати пенсіонерам, – мабуть, зрозуміло. Так ось, із тих працюючих пенсіонерів понад 800 тисяч торкнулося грабіжницьке урізання пенсії. У них пенсія – понад указані півтора прожиткові мінімуми. До речі, це попутно свідчить, що майже у двох мільйонів лише працюючих пенсіонерів пенсія нижча, аніж півтора прожиткові мінімуми. А скільки ще таких непрацюючих жебраків-пенсіонерів!", - йдеться у статті видання Svoboda.fm.

Як відомо, такий стан речей з працюючими пенсіонерами не став мотивацією для народних депутатів, які вирішили підняти власні зарплати до 32 тис. грн на місяць.

 

Джерело:
До списку новин