загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ТОП-3 продуктів, що викликають щастя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Здорове харчування змушує нас відчувати себе краще не тільки фізично, а й морально. Щоб залишатися в доброму настрої і бути повним енергії потрібно орієнтуватися на продукти, які є не тільки корисними, але і допомагають виділяти так званий гормон щастя, пише 7oclock.info.

 Банани. Збільшують рівень серотоніну, що дозволить знизити стрес і усунути безсоння.

 Горіхи. Волоські горіхи сприяють кращій циркуляції крові, тим самим збільшуючи приплив кисню до мозку. Також вони покращує клітини і пам’ять, а також знижують тривогу.

 Темний шоколад.Всем відомі позитивні сторони темного шоколаду. Молочний шоколад містить молоко, яке не має ніякої користі для здоров’я, і цукор, який живить ракові клітини. Тому його споживання не рекомендується. Чорний же шоколад природно стимулює вивільнення ендорфінів в організмі.

 

 

Джерело:
До списку новин