загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Японська бабуся розробила додаток для iPhone

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Масако Вакамія – 81-річна мешканка Японії розробила додаток "Hinadan" для iOS, присвячений японському святу Хінамацурі (День дівчат або День ляльок).

Про це розповіли на Mashable.

Літня жінка довела усьому світу, що люди її віку здатні оволодіти комп'ютерами та навчитися програмувати. Жінка розробила цікавий додаток "Hinadan", який вже доступний в iTunes.

Свято, яке надихнуло жінку створити програму, японці традиційно святкують 3 березня. За традицією, у цей день дівчата виставляють на загальний огляд особливих ляльок, які встановлюють на багатоярусну підставку. Програма досить проста, адже користувачам додатку "Hinadan" пропонують розташувати 12 ляльок у чотири рядки у правильній послідовності.

Масако Вакамія впродовж 43 років працювала у банку і лише у віці 60 років вперше сіла за комп'ютер. Жінка зараз працює у клубі, де розвиває активне життя пенсіонерів, також багато подорожує та публікує інструкції з користування комп'ютерними програмами.

 

Джерело:
До списку новин