загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рева пояснив, як ледацюги отримують пенсії за рахунок працюючих людей

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Пенсійну систему України потрібно якнайшвидше реформувати, для того щоб усунути несправедливість щодо соцвиплат для українців.

Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева, повідомляє прес-центр урядового порталу. 

"Сьогодні працюючі громадяни не в стані фінансово забезпечувати тих, хто знаходиться на пенсії. І проблема полягає у тій системі пенсійного забезпечення, яка є зараз", - наголосив він.

Рева пояснив, що пенсійна система, яка діє у державі зараз, працює у такий спосіб, що на пенсію претендують навіть ті люди, які за все життя не заробили навіть на мінімальну пенсію. Таким чином, за його словами, ці проблеми в системі необхідно усувати, адже вони значно шкодять українцям. 

"Тобто людина працює п’ятнадцять років, звільняється, після того нічого не сплачує, і, не заробивши навіть на мінімальну пенсію, у 60 років приходить за пенсійним забезпеченням. А держава, відповідно до чинного законодавства, зобов’язана виплатити цій людині мінімальну пенсію, за рахунок працюючих громадян", – зауважив Рева.

Міністр додав, що вже через місяць-півтора на розгляд парламенту хочуть внести законопроект про пенсійну реформу, що передбачає осучаснення пенсій та приведення пенсійного забезпечення до законного рівня. 

 

Джерело:
До списку новин