загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Розенко сказав, кому піднімуть пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Кабінеті міністрів розповіли, кому варто очікувати підвищення пенсії.

"Першочергове підвищення пенсій очікує тих, громадян, розмір виплат яких знаходиться між мінімальної пенсією та 3000 гривень", - повідомляє сайт finance.ua.

"Впродовж останніх двох років уряд приймав рішення про підвищення прожиткового мінімуму, відповідно змінювались виплати мінімальних пенсій", - заявив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко.

Пенсії підвищувались для семи мільйонів пенсіонерів, проте в Україні налічується близько п'яти мільйонів пенсіонерів, чиї виплати не змінювались з 2012 року.

В основному, це люди, що вийшли на пенсію досить давно і не підпадали під нові правили оплати стажу.

"Ми маємо перебороти цю несправедливість та забезпечити пенсіонерам з великим стажем роботи гідну пенсію", - додав Розенко.

Автор матеріалу: Оксана Солтис

Джерело:
До списку новин