загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У центрі Києва пенсіонерів безкоштовно частуватимуть гарячим

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У столичному сквері між вулицями Верхній Вал, 24 і Нижній Вал, 23 запрацювала точка безкоштовного гарячого харчування для пенсіонерів.

Про це у Фейсбуці повідомив бізнесмен Гарик Корогодський.

 Він відзначив, що відкрили точку небайдужі жителі Подолу, як "часто спостерігають, як милі бабусі риються у смітниках, замість того, щоб воркотати на лавках з брутальними дідусями".

"Щодня ми будемо роздавати суп і пиріжок – кожному пенсіонеру, незалежно від його місця проживання", - написав Корогодський.

Точка працюватиме у сквері між вулицями Верхній Вал, 24 і Нижній Вал, 23 щоденно, крім понеділка, з 13:00 до 15:00. Він додав, що гастрономічну підтримку пенсіонерам надали три столичні ресторани.

"Ми з радістю приймемо допомогу й інших сусідніх ресторанів (закріпимо за вами 1 день на тиждень) і волонтерів. Нам дуже потрібні люди, хоча б на 1 день – розклеїти оголошення", - написав Корогодський.

Він закликав столичних жителів розповісти про ініціативу пенсіонерам, які потребують допомоги, а всіх охочих допомогти – писати на сторінку Життєлюб.

 

Джерело:
До списку новин