загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Квіти треба обрізати у вазі з водою...

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Букет може стояти у вазі не кілька днів, а тиждень. За зрізаними квітами треба правильно доглядати. Обрізати їх треба не просто так, а під водою.gazeta.ua

"Перед тим, як ставити квіти у вазу, обрізаю корінці. Ніколи не роблю це на відкритому повітрі. Бо житимуть лише один день. Якщо обрізати стебла під водою, у квіток капіляри в стеблах будуть закриті. На зрізі волога потрапляє вглиб капіляра, залишає в торці повітряну пробку", - каже Олена Краснова з Житомира.

Роблять це не під струменем води. Потрібно опустити стебла у воду, обрізати їх кінці там. Тоді капіляри вберуть в себе вологу, а не повітря. Так не утворюється повітряна пробка.

Тепер можна виймати квіти з води та ставити у вазу.

На стеблах і листках рослин живуть бактерії. Вони активно розмножуються у воді на місці зрізу, закупорюють капіляри.

Позбутися від цього допоможе повторний зріз. Зробіть його через день-два вище старого. Але обов'язково під водою.

Також важливо обрізати зайве листя. Якщо воно залишаться на стовбурі до рівня води, то вода у вазі швидко зіпсується і рослина почне гнити.

Джерело:
До списку новин