загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Канада передасть Україні особистий архів Олега Ольжича

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Канада передасть Україні особистий архів українського поета та політичного діяча Олега Ольжича, сина Олександра Олеся. Про повідомила невістка Олега Ольжича Ольга Кандиба, яка розпоряджається архівом, передає "Украінформ".

"Я подарувала архів Україні із тим, аби вона його зберігала. Там є багато неопублікованого, є листування, особисті речі Ольжича, є його наукові праці - дуже багато різних речей, які, як я вважаю, належать українському народові та мусять бути експоновані", - сказала Кандиба.

Вона зазначила, що сподівається на розміщення архіву в Інституті літератури у Києві.

"Я думаю, що це буде архів Інституту літератури НАН України. Я вже говорила із головним хранителем цього архіву і те, що вони обіцяють, виглядає безпечно", - зазначила жінка.

Однак, вона не виключила, що у майбутньому місце зберігання архіву може змінитися.

"Поки що Україна буде його так зберігати, а далі ми обговорюватимемо умови", - зазначила Кандиба.

Згоду перевести архів до України вже підтвердив міністр культури Євген Нищук, який саме перебував із візитом у Канаді. За його словами, йдеться про кілька ящиків документів.

 

Джерело:
До списку новин