загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гройсман про підвищення мінімальних зарплат до 5 тис.: На все свій час

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

"Щодо підвищення зарплати до 5 тис. мінімальної. Друзі, я не хочу 5, я хочу 10", - заявив прем'єр.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман відповів на вимоги підвищити мінімальні зарплати. Про це прем'єр заявив у ході години запитань до уряду, яке транслював телеканал "112 Україна".

"Щодо підвищення зарплати до 5 тис. мінімальної. Друзі, я не хочу 5, я хочу 10, я хотів би, щоб люди отримували гідну зарплату. Але треба дивитися на реальні можливості економіки і приватного сектору. Сьогодні стало можливим 3200. Коли стане можливим 5 тис., я завжди буду стояти поруч, щоб це рішення підтримати. Але на все свій час", - заявив Гройсман.

Нагадаємо, з 1 січня 2017 року мінімальна зарплата в Україні становить 3200 грн. Такий показник закладено в держбюджеті-2017.

 

Джерело:
До списку новин