загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Любов за групою крові

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Наша кров впливає на наші почуття, характер і манеру поведінки не менше, ніж далекі зодіакальні сузір’я. Психологи і гематологи все частіше згадують теорію, згідно якої і темперамент, і сексуальність людини залежать від її групи крові.

I група крові. Мисливці-першопроходці

Поняття «бути лідером» і «вижити» для них – синоніми. Вони рвуться до мети, витривалі, впевнені у собі, самозакохані і зарозумілі.

Чоловіка з 1-ою групою крові відмовою можна лише розпалити. Цей самець звик отримувати все відразу, він занадто хорошої думки про свої достоїнства. Якщо пані не виявляє готовності поповнити список його любовних перемог, чоловік не заспокоїться, поки «не зажене дичину». Гра в кішки-мишки збуджує його більше, ніж боязке «так». Говорять, що думки про секс приходять в голову цим мисливцям 6 разів на хвилину.

Жінка з 1-ою групою крові ревнива, чуттєва, пристрасна, любить експерименти в ліжку. Вона чудово контролює себе з чужими, але як тільки вибере «свою» здобич, жертві не дозволять різко сіпатися «на сторону». Занадто м’які звірятка їй нудні. Пані полює «по-великому», на такого хижака, який може довести її до знемоги.

II група. Землероби-трудяги

Вони гарно уживаються, доброзичливі, дисципліновані. Прекрасно себе почувають в колективі та ідеальні в якості підлеглих. А ось в ситуації, де вони залишаються тет-а-тет з «великою любов’ю», ніяковіють. Їх затишшя перед бурею триває стільки, що подальший спалах емоцій здається невмотивованим.

Чоловік з 2-ою групою крові до безкінечності водитиме обраницю в кіно і «червонітиме задушливою хвилею, злегка зіткнувшись рукавами». Таких прихильників дуже схвалюють бабусі юних дів. Останні ж вважають «другогрупників» нудними. Їх надійність притягає жінок старшого віку, що мудро вибирають не пристрасть, а впевненість у завтрашньому дні.

Жінки з 2-ою групою крові соромливі і поводяться «пристойно». Вони не будуть яскраво фарбуватися, не носитимуть міні-спідницю. Признатися в коханні? Першою підійти і просто привітатися? Але раптом він подумає… Для таких жінок секс дуже міцно пов’язаний з любов’ю і «серйозними стосунками». Дружини з них виходять ідеальні.

III група. Кочівники-тусовщики

3-групники спокійно переносять самотність і без проблем вписуються в незнайоме середовище. Гнучкі, хитрі, урівноважені, вони легко переймають чужий досвід і не сковані соціальними традиціями. Вони уміють отримувати вигоду з різних ситуацій.

Чоловік-кочівник завжди готовий піти по-англійському. Він нікого не завойовує, йому просто подобається подобатися, призначати побачення, невимушено базікати. Секс для нього – вид приємного дозвілля, що ні до чого не зобов’язує. Відмову він теж переносить легко: ні так ні, поговоримо про погоду.

Жінку-3-групницю грубо називають «динамісткою». Флірт заради флірту – її головна розвага. І якщо вона поплескала віями, а потім дала вам номер телефону це зовсім ні про що не говорить. Навіть якщо вона провела з вами ніч – це теж ні про що не говорить. Вона взагалі може бути все життя вірною дружиною і при цьому активно товаришувати з десятком осіб чоловічої статі.

IV група. Загадкова і суперечлива

Особа суперечлива, в якій «кожній тварюці по парі». Звідси душевні розлади, постійні сумніви, нерішучість. До навколишніх 4-групник поблажливий, має рідкісне уміння розуміти і влізати в чужу шкуру, вислухати, дати пораду і знайти компроміс.

Чоловік-4-групник має талант зачаровувати до втрати свідомості, не докладаючи зусиль. Його ігри тонші, ніж прямолінійне «прийшов, побачив, переміг». У павутину його магнетизму потрапляють непомітно і іноді усупереч його волі. Але як тільки він сам закохується, йому не доводиться солодко. Пристрасті киплять, логіка відкинута. Ось тут вже не може бути ніяких компромісів, будь-яке сильне почуття для таких людей – це засіб позбавитися від протиріч і стати цілісним, знайти свою справжню натуру.

Жінка-хорошистка кидається в любов з розмаху і одержима ідеєю нагородити щастям. Тут коханий стикається не з покірністю дружини, яка усе робить «як годиться». Жінка з такою групою крові дарує себе як найцінніший подарунок і отримує від цього задоволення. Говорять, що з нею кожен чоловік може відчути себе секс-гігантом – таку щиру радість переживає вона від будь-якої інтимної близькості з обранцем.
Саме жінки з 4-ою групою крові часто опиняються в дивній для спостерігача ситуації: народ божеволіє від любові до Прекрасної Дами, а вона ридає, тому що її покинув непоказний, але «єдиний».

 

Джерело:
До списку новин