загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як вберегтися від шахраїв у транспорті

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Випадки крадіжок або збройних нападів у громадському транспорті почастішали. Щоб не стати жертвою шахраїв чи хуліганів, слід бути уважним і не йти з ними на конфлікт.

Приміром, у Києві злочинець, щоб сховатися від поліції, викрав маршрутку разом із пасажирами. Ще один випадок – буйний пасажир київської маршрутки накинувся на водія з ножем.

У Черкаській області озброєна банда в масках примудрилася пограбувати цілий автобус з пасажирами, а в Запоріжжі аферисти навчилися розводити на гроші водіїв.

Щоб не постраждати у громадському транспорті, слід пам’ятати кілька правил.

1. Найпоширеніший вид шахрайства у транспорті – кишенькові крадіжки. Тому всі цінні речі тримайте при собі (краще у внутрішніх кишенях під замком).

2. Якщо ви стали свідком збройного нападу у транспорті, непомітно наберіть 102, і не кладіть слухавку. Поліцейські зможуть зрозуміти, що відбувається, визначити місце знаходження та надіслати допомогу.

3. Якщо ви помітили неадекватних людей з холодною або вогнепальною зброєю, ведіть себе тихо і не йдіть з ними на конфлікт.

4. Якщо злочинці вимагають віддати цінні речі, краще так і зробіть. А після цього викличте поліцію. Пам’ятайте, що ваше життя дорожче.

Джерело:
До списку новин