загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Для українських роботодавців можуть запровадити квоти на працівників

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністерство соціальної політики планує запровадити для роботодавців квоти для прийняття на роботу людей з інвалідністю та на працівників від 45 років.

Про це розповів міністр соціальної політики Андрій Рева, повідомляє "Еспресо".

"Чотири відсотки персоналу на кожному підприємстві повинні бути заброньовані для людей з інвалідністю. Це ж саме повинно стосуватися людей певних вікових груп, яким треба допрацювати певний віковий стаж, а їх не беруть через дискримінацію по віку", – розповів Рева.

Міністр переконаний, що квота на людей віком від 45 років мотивуватиме роботодавців брати на роботу таких працівників.

"Краще взяти людину на роботу, платити їй заробітну плату, щоб вона приносила користь, ніж потім платити значно більше грошей, щоб утримувати цю людину від 45 років за ті ж кошти, які платить у бюджет", – зазначив Рева.

 

Джерело:
До списку новин