загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У десяти містах пройде День кар'єри

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З 17 травня по 10 червня в різних містах України проходитиме День кар'єри - "PROFIT DAY". Це серія заходів, які поєднають у собі ярмарок вакансій, тренінги, майстер-класи та презентації від роботодавців.

Заходи проведуть у Луцьку, Львові, Тернополі, Івано-Франківську, Вінниці, Києві, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Мелітополі та Краматорську.

Як зазначають організатори події, перш за все вони призначені для тих, хто шукає роботу чи бажає визначитись із майбутньою професією.

- День кар'єри "Profitday" ми проводимо вже втретє. За три роки значно зросли масштаби заходу, збільшилась кількість міст-учасників та потенційних партнерів. Незмінним залишається одне – це допомога у пошуку роботи. Молоді люди зможуть більше дізнатися про професії або навіть спробувати працевлаштуватися. З іншого боку це хороша можливість компаніям знайти собі успішних фахівців, - розповів керівник проекту Святослав Абрам'юк.

Як і в попередні роки, проект спрямований на підтримку переселенців.

- 90% переселенців називають основною проблемою - працевлаштування. Проте, сьогодні мало хто про це говорить. Надіємось, що завдяки нашому проекту зможемо вирішити проблему працевлаштування як для безробітної молоді, так і для молодих осіб, які вимушено переїхали, - зазначає голова ВМГО "Молодіжний центр працевлаштування" Роман Мельник.

 

Джерело:
До списку новин