загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як у домашніх умовах перевірити порошок на токсичність

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ми користуємося ним щодня, і навіть не підозрюємо, наскільки він небезпечний. Несподівану правду про пральний порошок знають експерти рубрики «Лабораторії правди».

1. Пральні засоби, якими ми користуємось, викликають тяжкі алергічні реакції. Вони токсичні, та можуть призводити навіть до онкології, впевнені лікарі. То як же себе захистити, по декілька разів на тиждень завантажуючи білизну в машинку? Запам’ятайте! Розпочинаєте прання – вдягайте маску. Виглядає це смішно… але це працює.

2. Нам хочеться аби виправні речі приємно пахли. Ми обираємо альпійську свіжість, порошок з ароматом лимону, і з задоволенням вдихаємо ці аромати. А потім скаржимося, що в нас постійно болить голова, і взагалі, часто хворіємо. Все через прання… порошками з ароматизаторами. Вони викликають алергію, астму, хронічні нежить та головний біль. Частинки порошку при пранні потрапляють в легені. Накопичуються там тонким шаром та знищують клітини. Порушують імунітет, уражають нирки, печінку та мозок.

3. Разом з порошком, який потрапляє на нашу шкіру, на ній осідають фосфати! Це найстрашніша складова засобів для прання. У більшості країн Європи їх давно заборонили використовувати. Але не у нас. Також нас труять, так звані, ПАР – поверхнево-активні речовини. Саме вони допомагають нам вивести найскладніші плями. Втім є одне величне «але». Лише 100 грамів такої хімії за добу вбивають коня, вагою 300 кілограмів! А що ж вони роблять з нами? Постійний контакт з такими хімікатами знижує імунітет, погіршує зір, провокують розвиток ракових новоутворювань, астму. Жінкам загрожують безпліддям і нездатністю виносити дитину.

Як у домашніх умовах перевірити порошок на токсичність – дивіться у відео

https://player.ictv.ua/embed/9154159cbe673502870ecb954559588e9ceb98b4e4bc255b3994ac55e48a4047/noautoplay

 

Джерело:
До списку новин