загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ВРУ прийняла в першому читанні законопроект про пенсійну реформу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Законопроект Кабміну №6614 підтримали 282 нардепа.

Сьогодні на вечірньому засіданні парламенту народні депутати прийняли в першому читанні за основу урядовий законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» №6614, - випливає з результатів голосування.

Після обговорення документа його підтримали 282 народних депутата.

Як заявив перед голосуванням присутній в залі прем'єр-міністр Володимир Гройсман, прийняття рішення нібито дозволить вже з жовтня 2017 роки зробити те, чого в Україні «не робилося», а саме - розпочати автоматичну індексацію пенсій і зниження дефіциту Пенсійного фонду.

«Це момент істини! Українські пенсіонери чекають на це рішення», - звертався до сесійної зали глава уряду, закликаючи нардепів до позитивного голосування.

Нагадаємо, прийнятий сьогодні в першому читанні документ є базовим в пакеті законопроектів підготовленої Кабміном пенсійної реформи, яка передбачає збереження пенсійного віку на рівні 60 років, скасування оподаткування пенсій для працюючих пенсіонерів, осучаснення пенсійних виплат з 1 жовтня поточного року і подальше автоматичне осучаснення пенсій, а також досягнення бездефіцитності ПФ в середньостроковій перспективі за рахунок, у тому числі, підвищення платіжної дисципліни в частині сплати єдиного соціального внеску.

 

Джерело:
До списку новин