загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Держава буде менше перевіряти правильність нарахування пенсій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Планові заходи державного нагляду в сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування будуть проводитися не частіше ніж раз на 2 роки.

Планові заходи державного нагляду (контролю) за діяльністю суб'єктів господарювання з високим ступенем ризику будуть здійснюються раз на 2 роки.

Періодичність перевірок змінена Законом № 1726-VIII «Про внесення змін до Закону" Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності "щодо лібералізації системи державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності».

На виконання Закону Кабмін встановив, що планові заходи державного нагляду (контролю) за дотриманням суб'єктами господарювання з високим ступенем ризику вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування будуть проводитися органами Пенсійного фонду України не частіше одного разу на два роки.

Зміни до пункту 7 додатка до постанови Кабінету Міністрів від 29 липня 2015 року № 528 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності в сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) органами Пенсійного фонду України» внесено постановою Кабміну від 9 серпня.

Нагадаємо, що в Україні зібралися перерахувати всіх і кожного пенсіонера до 2020 року.

 

Джерело:
До списку новин