загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Фестиваль «Ти у серці моїм, Україно» збере 40 колективів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Понад 40 колективів із восьми областей України та з-за кордону братимуть участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Ти у серці моїм, Україно», що 23-24 серпня вдруге відбудеться на Співочому полі у Києві.

Про це заявив у понеділок директор Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень, заслужений працівник культури України, голова оргкомітету фестивалю-конкурсу Микола Пересунько під час прес-конференції в Укрінформі.

«Фестиваль народної творчості ми вдруге проводитимемо на Співочому полі у Києві. У конкурсі братимуть участь понад 40 колективів - це майже 500-600 виконавців. До сьогодні надходять заявки від учасників фестивалю як з України, так і з-за кордону. Зокрема, до нас їдуть два колективи під назвою «Барвінок» з Нью-Джерсі (США) та з Канади. Фестиваль буде проводитись за різними жанрами: вокально-хорове мистецтво, сучасна пісня, хореографія, а також уперше буде проходити фестиваль-конкурс образотворчого й декоративно-прикладного мистецтва», - розповів Пересунько.

Виступи конкурсантів оцінюватимуть 14 членів журі, серед яких - заслужені діячі мистецтв України, заслужені та народні артисти і професори вишів. Головою журі є народний артист України, член Національної хореографічної спілки України Григорій Чапкіс.

«Буде боротьба за перше, друге, третє місця та Гран-прі, але переможених у ній не буде, оскільки переможуть культура та наші діти», - зазначив Чапкіс.

Конкурсанти, що змагатимуться у вокальних номінаціях, мають обов'язково представити на фестивалі-конкурсі одну з пісень на героїко-патріотичну тему. Зважаючи на необхідність популяризації таких творів, оргкомітет і журі заходу вирішили запровадити додаткову нагороду - подарувати переможцям авторські патріотичні пісні з можливістю записати їх на професійній студії. З такою пропозицією виступила зокрема композитор, співачка, засновниця продюсерського центру «Зорепад» Ірина Тарнавська.

 

Джерело:
До списку новин