загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсійна реформа: які випробування чекають українців

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Реформування пенсійної системи не принесе істотного збільшення доходів

Уряд намагається всіма силами піднести пенсійну реформу, як порятунок для тих хто пішов на заслужені відпочинок і отримує низькі соціальні виплати. Але незважаючи на "осучаснення", українські пенсіонери так і залишаться за межею бідності.

Про це повідомив Володимир Яценко, передає Politeka. Він зазначає, що пенсійна реформа уряду передбачає коефіцієнт заміщення передпенсійного заробітку на рівні 45%.

Але в розвинених країнах критерієм адекватності пенсій вважається коефіцієнт заміщення в 60-70%. Так званий коефіцієнт заміщення заробітку є важливим мірилом адекватності пенсійних доходів в будь-який пенсійній системі.

"Оскільки актуарне" осучаснення "(тобто збільшення) ЄСВ навряд чи зараз політично можливо, майбутнім українським пенсіонерам безальтернативно доведеться не тільки працювати довше, але і менше витрачати й більше заощаджувати", - підсумував Яценко.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, українців очікують не райдужні перспективи після введення в дію пенсійної реформи.

Автор матеріалу: Александр Майер

 

Джерело:
До списку новин