загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як швидко почистити відро маслюків

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Розпочався грибний сезон, і маслюків зараз особливо багато. Проте чистити їх надто довго і незручно.

Ростуть маслюки сім'ями на лісових галявинах, що залиті сонечком, полюбляють також і затишне містечко під сосною. Ще їх можна зустріти вздовж доріг і поряд з промисловими підприємствами. З'являються вони від трьох до семи разів на рік після теплих дощів. Саме після дощу поспішіть в ліс для їх збору, адже через три дні після дощу гриби почнуть старіти і псуватися.

Щоб швидко почистити маслюки, потрібно висипати їх у велику миску і залити окропом, так, щоб вода закривала гриби, і додати солі. На відро грибів потрібно 0,5-1 пачка солі. Не бійтеся пересолити маслюки, адже гриби, як і риба, вбирають в себе лише потрібну їм кількість солі. Після того як маслюки постоять в окропі 30-40 хв. - шкірочка буде легко злазити і потрібно буде просто добре їх промити. 

До речі, очищені таким способом молоді маслюки не розлазяться і нагадують за виглядом і смаком білі гриби.

Але якщо ви чистите маслюки лише для того, щоб страва була корисною, то робити це не обов'язково. Їх шкірочка не шкідлива і можна її не видаляти. Шкірочка лише змінить консистенцію страви і зробить, наприклад суп, більш слизовим, а дехто полюбляє саме таку текстуру. 

 

Джерело:
До списку новин