загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсійна реформа направить усі ресурси на збільшення розміру пенсій, - Рева

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністр соціальної політики заявив про домовленість з міжнародними партнерами про фіксацію дефіциту Пенсійного фонду на існуючому рівні і підвищення розміру пенсійного забезпечення за рахунок збільшення власних надходжень пенсійної системи в рамках проведення пенсійної реформи.

Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

"Ми переконали наших партнерів з МВФ у тому, що при нинішньому розмірі пенсій направляти усі наявні ресурси на ліквідацію дефіциту Пенсійного фонду є просто не справедливо. І наші колеги погодилися з тим, що сума дефіциту на 4 роки фіксується, а усі власні надходження Пенсійного фонду спрямуються на підвищення пенсій людям", - пояснив міністр.
 
Через 4 роки, після реформування та стабілізації пенсійної системи, поряд із плановим підвищенням пенсійного забезпечення розпочнеться процес зменшення дефіциту Пенсійного фонду.


Збільшення надходжень до пенсійної системи, у свою чергу, відбуватиметься природнім шляхом за рахунок реального росту економіки та її детінізації.
 
"Ресурси для підвищення розміру пенсій будуть забезпечені за рахунок детінізації економіки, і це не теорія, а вже існуюча практика. Станом на сьогодні, завдяки крокам Уряду щодо збільшення розміру мінімальної зарплати та запровадженню реальної відповідальності для недобросовісних роботодавців, вдалося акумулювати усі необхідні ресурси для проведення наступного етапу пенсійної реформи - осучаснення пенсій для усіх пенсіонерів", - резюмував Андрій Рева.
 
Нагадаємо, Андрій Рева пояснив, що урядовий законопроект № 6614 про пенсійну реформу, підготовлений до другого читання у Верховній Раді, ніяких норм, які б обмежували право працюючого пенсіонера на одночасне отримання зарплати і пенсії, не містить. 
 
"Він не тільки передбачає можливість пенсіонерам працювати і одночасно отримувати і зарплату і пенсію, а й скасовує оподаткування пенсій для працюючих пенсіонерів", — відзначили в Мінсоцполітики.
 
Джерело:
До списку новин