загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рева передав МВФ секретні пропозиції з порятунку пенсійної реформи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністерство соціальної політики України передало Світовому банку (СБ) і Міжнародному валютному фонду (МВФ) свої пропозиції щодо норм пенсійної реформи, які викликали сумніви у міжнародних партнерів.

"Ми надали свої пропозиції та очікуємо від них відповіді", - повідомив міністр соціальної політики Андрій Рева, відповідаючи на запитання про зустріч з представниками Світового банку.

За його словами, наразі ведуться переговори щодо спірних моментів, і розголошувати пропозиції, які внесла українська сторона, буде передчасно. А.Рева зазначив, що зважаючи на відсутність місії МВФ в Україні, переговори щодо спірних моментів, якими занепокоєні обидві сторони, ведуться з представниками СБ.

Як повідомлялося, СБ і МВФ у спільному листі до уряду України висловили побоювання внесеними законопроектами про пенсійну реформу (№6614) змінами під час його підготовки до другого читання, повідомила директор СБ з питань України, Білорусі і Молдови Сату Кахконен.

Зокрема, вони вважають, що в 2018 році індексацію пенсій проводити не варто, а з 2019 року індексацію варто проводити згідно чіткої формули. Також вони виступають проти введення накопичувальної пенсійної системи з 2019 року і розширення переліку видів діяльності, яку можна буде враховувати в пенсійний стаж (навчання в вузі, підприємництво спрощенців, декретну відпустки).

Крім того, МВФ проти виплати тимчасової допомоги особам, які досягли 60-річного віку, але не мають необхідного для отримання пенсії страхового стажу.

 

Джерело:
До списку новин