загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Іноземці на Волині отримуватимуть 32 тисячі «мінімалки»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Іноземні громадяни, працюючи в Україні, за місяць отримуватимуть зарплату, що дорівнюватиме десяти «мінімалкам» для українця. Про це йшлося 11 жовтня під час круглого столу у Луцькому міському центрі зайнятості з приводу законодавчих змін щодо застосування праці підприємців.

Директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк розповів, що з 29 вересня набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення бар’єрів для залучення іноземних інвестицій». Цим документом внесли зміни і до ЗУ «Про зайнятість населення», зокрема щодо застосування праці іноземців. Зокрема, змінили й мінімальні умови оплати праці іноземців.

Зокрема, змінили й мінімальні умови оплати праці іноземців. Так, українському роботодавцю, щоб взяти на роботу іноземця, тепер треба платити йому не менше 5-10 мінімальних зарплат на місяць.
 
Так, для іноземних працівників у громадських об’єднаннях, благодійних організаціях та певних навчальних закладах «мінімалка» за місяць становитиме 5 мінімальних заробітних плат (16 тисяч гривень у 2017 році). Для всіх інших категорій найманих працівників – 10 мінімальних заробітних плат (32 тисячі гривень у 2017 році).
 
Нагадаємо, що серед працевлаштованих на Волині іноземців – найбільше турків та поляків. Загалом же 54 роботодавці області мають дозволи на працевлаштування 79 іноземних громадян.
 
Джерело:
До списку новин