загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Бойко радить пенсіонерам, яким не підняли пенсії, звертатися до Пенсійного фонду і до своїх депутатів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Політик наполягає, що реформа у нинішньому вигляді оманлива

Співголова фракції "Опозиційний блок" у Верховній Раді Юрій Бойко порадив пенсіонерам, яким не підняли пенсії, звертатися до Пенсійного фонду і до своїх депутатів. Про це він сказав в ефірі телеканалу "112 Україна".

Політик підкреслив, що позиція його політсили залишається незмінною: пенсійна реформа в нинішньому вигляді – це обман.

"Бо й осучаснення, і підняття пенсій на рівень офіційної інфляції – це за законом мав робити уряд. Три роки цього не робили. Інфляція в країні за три роки – 100%, пенсії підняли аж на 12,5%", - пояснив він позицію свою та своїх колег.

При цьому тим, кому пенсії не підняли всупереч обіцянкам уряду, Бойко пропонує розбиратися: "По-перше, треба йти в Пенсійний фонд, а якщо не пояснюють, то треба йти до свого депутата, щоб він розбирався, і давати конкретний запит за конкретним прізвищем", - радить політик.

Верховна Рада схвалила пенсійну реформу 3 жовтня. За неї проголосували 288 народних депутатів. Згідно з цим документом, близько 9 млн пенсіонерів з жовтня отримають збільшену пенсію (щонайменше до 1 452 грн). Крім того, реформа передбачає ще низку інших змін у пенсійній системі України.

Це парламентське рішення намагалися скасувати. Зокрема позафракційний нардеп Юрій Левченко подав постанову про скасування голосування за пенсійну реформу. Проте 6 жовтня вона не набрала потрібної кількості голосів.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман анонсував, що президент Петро Порошенко підпише закон про пенсійну реформу до понеділка, 9 жовтня.

 

Джерело:
До списку новин