загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Після консультацій з МВФ закон про пенсійну реформу навряд чи змінять - економіст

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Незважаючи на анонсовану зміну пенсійної реформи після консультацій з МВФ, цей закон навряд чи змінять.

Про це повідомив економіст Олександр Охріменко.

Експерт нагадав, що на сьогоднішній день існує записка від МВФ, в якій прописані умови для української влади.

«МВФ висуває претензії до адміністрування, до методики нарахування пенсій. У записці є принципові вимоги до адміністрування. Наприклад, МВФ вважає, що пенсії повинні отримувати тільки незахищені верстви населення. Якщо людина може працювати, пенсію вона тимчасово не отримує. Плюс вимоги, як збирати дані. Наприклад, МВФ критикує, що у нас пенсії призначаються за середньою зарплатою за останні три роки. Вони вважають, що потрібно призначати за весь період роботи», - повідомив А. Охріменко.

Економіст нагадав, що ці вимоги були відомі вже давно. З цієї причини заяви про те, що після консультацій з МВФ щось зміниться - як мінімум дивні.

«Я думаю, ці консультації нічого не змінять, бо це було відомо ще до прийняття пенсійної реформи. Тому якщо влада хотіла щось змінити, то у них був час, але ніхто нічого не робив. Їм просто треба було зробити піар на тлі прийняття пенсійної реформи, і вони його зробили», - повідомив експерт.

Нагадаємо, Кабмін завершує обговорення пенсійної реформи з Міжнародним валютним фондом і Світовим банком, допускаючи подальші коригування пенсійного законодавства, заявив міністр фінансів Олександр Данилюк.

 

Джерело:
До списку новин