загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Літні люди пішли до університету

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

«Університет третього віку», створений для організації навчання літніх людей на базі Територіального центру соціального обслуговування Печерського району столиці, урочисто відкрив новий навчальний рік. Його мета — впровадження просвітницької діяльності та подовження активної участі людей в житті суспільства.

В «Університеті» діють факультети з вивчення іноземних мов, психології, музики, основ медицини, краєзнавства, мистецтва, хореографії, також працюють клас інформатики та кіноклуб.

У ролі викладачів — студенти-волонтери з вишів Києва, працівники Територіального центру, викладачі-пенсіонери та фахівці районного центру «Здоров’я».

Заняття за адресами: вул. Рогнідинська, 4-Б та Михайла Бойчука, 11-А, бульвар Дружби Народів, 32 (Бібліотека естетичного виховання) та 32-А.

Довідки за телефоном: (044) 285-67-01.

 

Джерело:
До списку новин