загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Підвищення пенсій не призведе до зростання дефіциту Пенсійного фонду - Розенко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Для виплати підвищених пенсій до кінця 2017 року потрібно 22-23 млрд гривень. Кошти планується виплатити за три місяці.

Осучаснення пенсій відбувається за рахунок збільшення доходів Пенсійного фонду України і не призведе до зростання дефіциту його бюджету. Про це заявив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.

"Дефіцит бюджету Пенсійного фонду за рахунок підвищення пенсійних виплат збільшений не буде", - сказав він.

"Осучаснення пенсій відбувається за рахунок додаткового ресурсу, який отримав Пенсійний фонд протягом року. Збільшення доходів Пенсійного  фонду – це, насамперед, результат реформ, які ми провели протягом року, і це, безумовно, вплив підвищення мінімального розміру зарплати з 1 січня 2017 року", - пояснив віце-прем'єр-міністр.

Він також зазначив, що для виплати підвищених пенсій до кінця 2017 року потрібно більше 20 млрд грн.

"Осучаснення пенсій за ці три місяці (жовтень, листопад, грудень) буде нам коштувати приблизно 22-23 млрд грн. Це той додатковий ресурс, який отримав бюджет Пенсійного фонду. Це не інфляційні кошти", - підкреслив Павло Розенко.

Нагадаємо, що середній розмір пенсій в Україні після перерахунку виріс на 560 грн. 

За словами віце-прем`єра, осучаснення пенсій є лише першим етапом пенсійної реформи. "Далі ми будемо формувати підходи для військовослужбовців, впроваджувати нові підходи до людей, які виходили на спецпенсії... Далі перед нами стоїть завдання запустити з першого січня 2019 накопичувальну пенсійну систему. Ми і надалі будемо підвищувати пенсії і робити так, щоб рівень життя пенсіонерів в Україні безумовно ріс", - додав Розенко.

 

Джерело:
До списку новин