загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рева провалив першу обіцянку щодо пенсій для військових

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Уряд не вніс до 1 листопада законопроект про підвищення пенсій військовим на розгляд Верховної Ради.

Про таке зобов’язання заявив міністр соціальної політики Андрій Рева.

«Ми зобов’язуємося, згідно з законом про пенсійну реформу, який ми внесли, до 1 листопада представити вам (ВРУ – ред.) законопроект щодо підвищення пенсій військовослужбовцям», – сказав міністр під час години запитань до уряду.

За його словами, пенсія має бути підвищена солдатам та офіцерам – як тим, що наразі воюють, так і тим, які служили раніше.

Відповідно до закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій" Верховна Рада доручила уряду до 1 листопада 2017 року підготувати й подати на розгляд парламенту законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо перерахунку пенсій військовослужбовців з урахуванням оновленого грошового забезпечення.

При цьому, згідно з інформацією на сайті парламенту, станом на ранок 2 листопада цей законопроект не було зареєстровано.

Раніше віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко також пообіцяв, що до кінця 2017 року буде ухвалений законопроект про пенсійне забезпечення військовослужбовців.

 

Джерело:
До списку новин