загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Низька зарплата та великий стаж: у Кабміні пообіцяли переглянути пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Мова йде про пенсіонерів, які все життя важко працювали в колгоспах за "трудодні", тих, хто працювали санітарками та фельдшерами і які працювали за тридцять років та більше.

Уряд розробить механізм для підвищення пенсій людям, у яких великий трудовий стаж, але з-за економічної ситуації протягом усього життя отримували низькі зарплати, повідомила прес-служба Міністерства соціальної політики України з посиланням на керівника відомства Андрій Рева.

"Сьогодні в уряді розглядаються різні механізми для збільшення рівня пенсійного забезпечення тих громадян, які мають значний страховий стаж, але через низькі зарплати отримують мізерні пенсії", - процитувала прес-служба Реву.

Згідно з повідомленням, Рева зазначив, що це люди, які все життя важко працювали в колгоспах за "трудодні", ті, хто працювали санітарками та фельдшерами, і інші люди, які працювали по тридцять років і більше.

"Ми обов'язково забезпечимо їхнє право на гідну пенсію, і зараз проводиться активна робота в цьому напрямку", - додав міністр.

Як повідомлялося раніше, базова середня заробітна плата для розрахунку пенсій становить 3764 гривні 60 копійок, що майже в три рази більше, ніж до реформи - 1197 гривень.

В результаті перерахунку пенсії були підвищені для 10,2 мільйона пенсіонерів. Доплату до 200 гривень одержали 4 мільйона 794,8 тисячі осіб, доплату в розмірі від 200 до 500 гривень – 2 мільйони 069,8 тисячі осіб. Підвищення пенсій у розмірі від 500 гривень до 1000 гривень торкнулося 1 мільйона 291,6 тисячі пенсіонерів, і ще 2 мільйона 082,6 тисячі людей отримали збільшені пенсії більш ніж на 1000 гривень.

 

Джерело:
До списку новин