загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабмін врегулював порядок нарахування пенсій постраждалим від радіаційних аварій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кабмін врегулював механізм нарахування пенсій особам, які отримали інвалідність внаслідок радіаційних аварій.

Кабінет міністрів України сьогодні, 15 листопада, врегулював механізм нарахування пенсій особам, які отримали інвалідність внаслідок участі у ліквідації наслідків радіаційних аварій. Про це повідомляє "Урядовий портал".

Повідомляється, що Кабмін вніс зміни в порядок обчислення пенсій особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Тим самим врегулював механізм обчислення пенсій особам, які брали участь у ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, інших ядерних аварій та випробувань, у військових навчаннях із застосуванням ядерної зброї під час проходження дійсної строкової служби і внаслідок чого стали особами з інвалідністю.

Розроблена Міністерством соціальної політики постанову Кабміну про внесення змін в порядок, який передбачає, що за бажанням осіб зазначених категорій, пенсія по інвалідності обчислюється у п'ятикратному розмірі мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня відповідного року.

Таким чином, прийнята постанова забезпечує реалізацію закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій".

Нагадаємо, Рада спростила отримання пенсій дружинам і чоловікам померлих ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

 

Джерело:
До списку новин