загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Небезпечні знахідки: які предмети не можна піднімати на вулиці і нести в дім

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Відомо, що кожен предмет має свою енергетику, отриману від власника. Вона може бути як позитивною, так і негативною. Предмет, який був знайдений на вулиці і принесений в будинок, може таїти в собі безліч небезпек: хвороби, безгрошів’я чи невдачі. Тому краще з вулиці в дім нічого не приносити. Але є предмети, які потрібно обходити десятою дорогою й ні в якому разі не піднімати. 

Не беріть в свій будинок нічого з того, що вам не належить, щоб зберегти психічне і фізичне здоров'я. Біжіть не озираючись повз чужих речей, навіть не торкаючись до них!

Монети. Монети вважаються талісманами грошового достатку. Але звернувшись до ворожок, за їх допомогою можна позбутися від безгрошів’я. Тоді проблеми подібного роду з’являться у людини, яка підняла монети й принесла їх в будинок. Взагалі, гроші легко вбирають в себе різну енергетику. Саме тому з монетки можна зробити і талісман, і негативну річ, від якої хтось позбувся або втратив. Багатшими від 25 або 50 копійок ви не станете, а ось кількість проблем може збільшиться.

Колючі предмети. Якщо ви знайшли шпильку або голку на своєму порозі – не піднімайте їх. Усі металеві гострі предмети дуже рідко виявляються в різних місцях просто так... Вони можуть приховувати в собі негативну енергію й зовсім не дарма з’явитися на вашому порозі. Езотерики вважають, що через ці предмети дуже добре проходять негатив і хвороби. Краще за допомогою віника приберіть колючий предмет зі свого порогу.

Прикраси. На думку езотериків, будь-яка втрачена прикраса символізує нещастя. Особливо – якщо це обручка. Прийнято вважати, що саме ця прикраса має сильний енергетичний зв’язок зі своїм власником. Існує чимало замовлянь за допомогою каблучок і взагалі будь-яких прикрас з дорогоцінних металів. Є навіть давнє повір'я: не ладнається сімейне життя - зніми і залиш свою обручку подалі від будинку. Через каблучку можна передати порчу або вінець безшлюбності.

Браслети-фетиші. Браслети, зроблені з ниток або бісеру, є сильним оберегом для людини, яка його зробила. Для всіх інших вони несуть негативну енергію й загрожують неприємностями.

Дзеркало. Не секрет, що дзеркало завжди вважалося незвичайним і небезпечним предметом. Дзеркальна поверхня має нескінченної пам'яттю: вбирає енергетику людей і тварин, вміє бачити привиди і сутності, відображає події, свідком яких стає. Дзеркало може поширювати чужу енергетику! Тому, перш ніж підняти або взяти в руки чуже дзеркало, подумайте, яку порцію страшного негативу або невідомих подій ви ризикуєте отримати, віддзеркалюючись в ньому. Будьте обережні!

Годинники. Часто трапляється так, що в той момент, коли людина йде з життя, зупиняються і його годинник - наручний або настінні. Запам'ятайте, будь ласка, що саме годинник мають незримий і дуже тісний зв'язок з біополем свого власника. Тому, взявши таку знахідку до рук або навіть купивши старі годинники, ви ризикуєте забрати собі і хвороби, і біди колишнього господаря. І найгірше - його долю.

Замки і ключі. Не всі знають, що ключі і замки використовуються в магічних ритуалах. Ключем «замикають» нещастя і викидають його геть. Точно як і замок. Людина, яка знайшла цей предмет, «відкриє» двері зла і випустить все погане назовні, прямо в своє життя! Замок або ключ, знайдені на дні річки або колодязя, представляють страшну небезпеку. Така річ несе невиліковні хвороби. 

Гребінець. Ніколи не торкайтеся до предметів особистої гігієни іншої людини. Щітки, гребінці і т. п. щоденно взаємодіють з енергетикою власника, яка наповнена його думками, вчинками (не завжди праведними), незрозумілим минулим ... Взявши в руки такий предмет, ви ризикуєте своїм благополуччям і здоров'ям. 

Ґудзик. Ще наші предки наділяли гудзики магічними властивостями оберегів і амулетів. До багатьох з них навіть зашивали молитви. Не піднімайте з землі або підлоги чужі гудзики. Знайте, що вони не просто так відриваються від одягу: таким чином ґудзик не дозволяє нещасному випадку прийти в життя людини. Тому навіть не торкайтеся, якщо цей предмет вам не належить, інакше вас можуть спіткати несподівані неприємності, з якими складно буде боротися, не розуміючи, звідки вони виходять!

Статуетки, ляльки, м'які іграшки. Мова йде про саморобні іграшки. Саме такі речі викидають частіше за все, щоб врятуватися від пристріту або зурочення. Зверніть увагу, що в занедбаних місцях - далеких куточках старих будинків, парків, на горищах - можна виявити такі предмети. Не беріть їх до рук - навіщо вам цей чужий енергетичний мотлох? Подібна знахідка може принести в ваш будинок не тільки сварки і розлади, але і хвороби і матеріальні проблеми. М'які іграшки накопичують чужі сльози і хвороби. Бережіть себе.

Хрестик. Цей аксесуар покликаний захищати свого власника від бід і нещасть. При втраті він стає сильною енергетичною зброєю. Підібравши на вулиці чужий хрестик, ви можете круто змінити своє життя. Вам доведеться розділити всі гріхи попереднього господаря хрестика. Віднесіть хрестик в храм, де священник знайде йому правильне застосування.

Будьте обачні: іноді наша легковажність може порушити спокійний плин життя.

 

Джерело:
До списку новин