загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Андрій Рева: Чинний пенсійний закон для військовослужбовців є несправедливим

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

При обчисленні пенсії ті бойові надбавки, які люди отримують на передовій, не враховуються в пенсійне грошове забезпечення.

Про це заявив міністр соціальної політики України Андрій Рева у прямому ефірі на телеканалі ZIK.

«Військова служба буває різною, зокрема, хтось сьогодні на передовій воює, а хтось перебуває в тилу. Натомість чинний пенсійний закон для військовослужбовців фактично урівнює цих людей. Так, при обчисленні пенсії ті бойові надбавки, які люди отримують на передовій, не враховуються в пенсійне грошове забезпечення», – підкреслив міністр Рева.

Урядовець пояснює, що такі надбавки не враховуються через те, що ті, хто сидять в тилу, ці бойові виплати отримують. Тому, щоб урівняти себе із військовими на фронті, у 1992 році, коли приймали закон, і ввели такі норми.

«Людині, як на передовій, кожен місяць служби зараховується за 3 місяці. Відтак у одного військового вислуга років може бути 80-90 відсотків, а у того, хто сидить в тилу – 50-60 відсотків. І саме такі люди обмежили максимальну кількість вислуги років до 70 відсотками», – наголосив міністр соціальної політики

Андрій Рева запевнив, що Міністерство серйозно підійшло до вирішення проблеми із військовими пенсіями, відтак несправедливість буде подолана, зокрема і через проведення пенсійної реформи. 

 

Джерело:
До списку новин