загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Святі місця в Україні, які варто відвідати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У кожної людини в житті може наступити момент, коли хочеться втекти далеко-далеко. Від людей, від проблем, від метушні. Усамітнитися і подумати про речі, далекі від побуту, насолодитися спокоєм, в тиші помолитися, розповісти про свої біди і попросити про допомогу. 

У всьому світі є місця з такою позитивною енергетикою, ніби Сам Господь доторкнувся до них. Туди хочеться повертатися знову і знову. Не треба далеко їхати, адже наша земля обдарована величезною кількістю святинь — приголомшливої краси храми, церкви та монастирі з чудотворними іконами, цілющі святі джерела. 

Іосафатова долина в селі Голиченці. У 1923 році влітку під час жнив пастухам явилася Божа Матір і повеліла «Христа славте, хрести ставте!» Слава про диво миттєво поширилася. В цей же день хрести встановили жителі сусідніх селищ. До осені вся Іосафатова долина вже була всіяна хрестами. Люди несли їх звідусіль — з Кубані та Одеси, Придністров'я і Донбасу. За недовгий час у долині було встановлено понад 17 тисяч хрестів, а саме місце відвідало понад півтора мільйона тисяч віруючих. Звичайно ж, радянська влада не могла допустити такого і опиралася цьому всякими способами. Процесії паломників зупиняли, відбирали хрести, розпилювали їх на дрова, демонстративно спалювали. Пам'ять про диво стерли з лиця землі.

 

Так було до серпня 2006 року, коли тисячі людей з хрестами та хоругвами повернулися в долину. З тих пір відновлена традиція Хресних ходів в Іосафатову долину, встановлено кілька тисяч хрестів, а цілюща вода з джерела допомагає багатьом людям зцілитися від хвороб.

Адреса: Вінницька обл., Шаргородський р-н, с. Голиченці.

У жіночому монастирі Афонської ікони Божої Матері знаходиться чудотворний образ Спаса Кровоточивого. Це образ Спасителя, на обличчі якого незбагненним чином проступили краплини червоної рідини, схожої на кров. Хімічна і медична експертизи довели, що це і є справжня людська кров. Зараз лик Христа повністю закривавлений. 



Біля цієї ікони відбулося безліч зцілень. Але головне, що вона зцілює духовно. 

Адреса: Житомирська обл., Малинський р-н, с.Чоповичі.

Цілющі джерела у селі Терпіння з надзвичайно приємною на смак водою. Цікавий факт — у воді наявні іони срібла. За складом вона нагадує "водохресну" воду. Результати експертизи виявили в одних джерелах хлоридно-кальцієву воду (схожу до джерела «Нарзан»), в інших — сульфатно-натрієву (схожу до джерела «Єсентуки-20»). Вода з джерела Божої матері зцілює психічні захворювання, вода з джерела святого Пантелеймона здатна лікувати печінку, нирки й органи травлення, вода з джерела Миколи Угодника зцілює хвороби кісток. 



Адреса: Запорізька обл., Мелітопольський р-н, с. Терпіння. 

Мало хто знає, що мощі святого Валентина — покровителя всіх закоханих вже 250 років спочивають у нас в Україні греко-католицької церкви Різдва Пресвятої Богородиці в місті Самборі. Чудеса, що відбуваються в цьому храмі, не мають аналогів у всьому світі. Сотні тисяч людей, які втратили надію знайти любов і щастя в шлюбі, знаходять їх, доторкнувшись до кришталевого ковчегу з мощами святого Валентина. Святий допомагає позбутися від «вінця безшлюбності», повертає мир і любов у сім'ї і зцілює від важких недуг, зокрема, від епілепсії.



Адреса: Львівська обл., р. Самбір, вул. Міцкевича

Однією з найшанованішою святинею в Україні є Свято-Успенська Почаївська лавра, друга за величиною святиня після Києво-Печерської Лаври. Вона входить в трійку найкрасивіших монастирів Східної Європи. Цей найдавніший монастир переповнений чудовими явищами і святинями. Тут на камені є відбиток стопи Божої Матері. Вода там ніколи не переливається через край і не зникає, і зцілює віруючих вже більше 650 років. 



Почаївська Чудотворна ікона Божої Матері зцілює сліпих і тих, хто погано бачить. 

У Лаврі зберігаються мощі преподобного Іова, ігумена Почаївського та мощі преподобного Амфілохія Почаївського. Прикладаючись до них, люди позбавляються від бід і зцілюються від хвороб.

Адреса: м. Почаїв, вул. Возз'єднання.

Джерело:
До списку новин