загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Черкасах 77-річний дідусь відкрив школу танців для пенсіонерів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У його танцювальній школі усім від 55 до 75, але почувають себе років на 20 молодшими.

У Черкасах 77-річний пенсіонер відкрив школу танців та професійно вчить пенсіонерів танго, джайву, самби та навіть рок-н-ролу. 

Олександр Ковальчук танцює з 10 років, із дитячого дому. Професійний танцюрист, усе життя навчав танців. Був також  істориком, вийшов на пенсію. А от чотири роки тому вирішив повернутися до мистецтва.

У його танцювальній школі усім від 55 до 75 років. Танцюристи кажуть, що стали років на 20 молодшими: утоми й хвороб не відчувають. Вони зізнаються, що тут здійснюють свої мрії. Охочих - пребагато, та переважно кружляють танцмайданчиком жінки і традиційно скаржаться на брак партнерів. Натомість, керівник студії запевняє, що може, кого завгодно навчити вальсувати за 5 хвилин.

 

Джерело:
До списку новин